Kolmården premiär 2015

Kolmården och ZAP Events & PR bjöd in till vårpremiär med VIP den 1 Maj 2015. Kolmården fyller 50 år (1965 – 2015) och firades dagen till ära med nya Bamses värld som öppnades i år.

 

Kolmården är en destination fylld av upplevelser för alla åldrar. Här finns såväl berg- och dalbanor och Bamses värld, som Spa och det fantastiska Vildmarkshotellet. Och framför allt: Här finns Nordens största djurpark.

Kom öga mot öga med en tiger, åk den världsunika linbanan Safari, låt en berguv flyga pirrigt nära i vår rovfågelshow Wings och se djurskötarna visa hur man tränar en elefant. Sov över på Vildmarkshotellet med utsikt över Bråviken, koppla av i African Spa & Relax eller bo granne med djuren i Safari Camp. Och viktigast av allt, här kan du se Delfinshowen Life! En världssuccé som berör alla sinnen.

För nästan 50 år sedan öppnade Kolmården som djurpark. Mycket har förändrats sedan dess och resan har varit lång, men väldigt rolig. Och det är fortfarande en resa. För varje dag som går lär vi oss nya saker; om djuren, om världen och om oss själva. Vi jobbar både för att djuren på Kolmården ska ha det bra samt för att ge utrotningshotade djur i det vilda en chans och en bättre tillvaro. Bevarande, forskning och utbildning är några av våra främsta och viktigaste uppgifter.

Kolmårdens Djurpark och Vildmarkshotellet ägs av Parks and Resorts Scandinavia AB. I koncernen ingår även Aquaria, Furuviksparken, Gröna Lund och Skara Sommarland.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: