Nya M/S GerdaÄntligen är det dags! Vid Norr mälarstrand ligger regalskeppet M/S Gerda förankrad, och till sommaren 2009 är det en totalrenoverad skrud hon visar upp. Under ny regi och med nymönstrad besättning fäller hon ned sin landgång för er den första maj. Lagom till att solens strålar kan fångas över Mälaren.

Bakom M/S Gerdas eleganta och slipade serviceteam står Armen Tagvorjan, som tidigare styrt den välrenommerade stjärnkrogen Operakällarens matsal. I kabyssen kommer köksmästare Van Alhaydari, med erfarenheter från några av Sveriges främsta kök såsom Gåshaga, Operakällarens matsal och Fredsgatan 12, bjuda på moderna tolkningar av klassisk matlagning.

Skepparnas ambition är att ge Stockholm och Sveriges sommarpublik en ny punkt att inleda sommarens heta och långa kvällar på. I en miljö, med service värdig kungar, rockstjärnor och givetvis dig, kommer det att serveras fantastiska cocktails, god mat, skön musik och en hög stämning.

Som cocktail-kapten på skutan står allas vår vän Wille van Ginhoven, som senast sågs i Berns källare och på F12 Terrassen med innovativa skakningar och välkammat hår. Till sin hjälp, och kartläsare på de sju haven av flytande nöje, har kapten Wille rekryterat Robby Radovic som även han tidigare tjänstgjort på Berns, och även rott hem skatten "Gulddraken" för bästa bar åt Le Bar Rouge.

På M/S Gerda får du sommar, sol och havsutsikt förpackat i en trendig men opretentiös enkelhet, där smaker och upplevelser finns tillgängliga för alla som uppskattar att njuta av livets goda. Programmet kommer att innehålla after work och semesterklubbar med discjockeys, temakvällar med inbjudna gästbesättningar, överraskningar, upptåg, cocktails och förstklassig mat och en ypperlig service. Så varmt välkomna ombord för att koppla av en stund, medan vi jobbar på att göra ditt besök så minnesvärt som möjligt!

Kommentera här: