Galapremiären av "Mamma Mia the movie"

i Stockholm på Rival hotel vid Mariatorget.Det var stjärnglans ifrån Hollywood, blixtar och vimmel vid galapremiären av Mamma Mia på biografen Rival i Stockholm. Men mest av allt var det ABBA, återförenade en kort stund i vimlet. Att få alla fyra ensamma på bild tycks vara näst intill omöjligt. Senast det hände var för 22 år sedan, och inte innan dess. Men nog var de där alla på en gång Agnetha Fältskog, Annifrid Lyngstad (Reuss), Benny Andersson, Björn Ulvaeus, Sveriges kanske genom tiderna största kändisar, och en av världens mest framgångsrika popgrupper.

Det var rikigt stort kändis uppbåd på plats vid Mariatorget denna afton den 4 Juli. Samtliga skådespelare var på plats, förutom Stellan Skarsgård som tydligen var upptagen på annat håll.

På Röda mattan sågs Meryl Streep, huvudrollsinnehavaren i filmen, Pierce Brosnan (lite förkyld med hosta), Colin Firth, och skådespelerskan Amanda Seyfried. 

Bland de Svenska inbjudna gästerna märktes skådespelarna Mikael Persbrant, Rafael Edholm, och Tommy Berggren med familj, Peter Jöback, samt Lena Olin (vars far Stig Olin nyligen gått bort) och Lasse Hallström med familj.

Som arrangör för detta, den största galapremiären i Stockholm på mycket länge stod Taste PR, som vid många liknande arrangmang av liknande slag skött sig på ett utmärkt sätt.

Kommentera här: